Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Παπαδάκης δεν παραδίδεται – Σκληρή μάχη με ΣΚΑΪ

Ο Παπαδάκης δεν παραδίδεται – Σκληρή μάχη με ΣΚΑΪ

Έχει κερδίσει τον τίτλο του «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» αφού με την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης ανεβάζει τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της κατάταξης της συγκεκριμένης ζώνης.

Τον τελευταίο καιρό όμως η πρωινή εκπομπή μετρά απώλειες, ακολουθώντας μάλλον τη… μοίρα όλου του σταθμού του Αμαρουσίου που με τις επιλογές και τον προγραμματισμό έχει καταλήξει να χάσει αρκετούς τηλεθεατές. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις δύο προηγούμενες βδομάδες η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας την πρώτη βδομάδα του Μαΐου 24,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,6% στο δυναμικό κοινό και τη δεύτερη βδομάδα 26,2% και 22,7%, ενώ αντίστοιχα η «Καλημέρα Ελλάδα» έφερε στον ΑΝΤ1 23,5% και 20,5% την πρώτη βδομάδα και 23,6% στο γενικό σύνολο και 19,3% στο δυναμικό κοινό τη δεύτερη βδομάδα του Μαΐου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο μηχανισμός του ΑΝΤ1 αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί για να… ανακόψει την επίθεση του ΣΚΑΪ που με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του κατάφερνε να σημειώνει υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι η «Σήμερα» ξεκινά στις 6 το πρωί, ενώ η «Καλημέρα Ελλάδα» στις 6:45, αλλά με αρκετές αλλαγές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό η εκπομπή του ΣΚΑΪ καταφέρνει να κρατά τους τηλεθεατές και όταν ξεκινά η εκπομπή του ΑΝΤ1. Αποτέλεσμα; Από χθες ο Γιώργος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του λέει «Καλημέρα Ελλάδα» νωρίτερα, στις 6:30, για να μην αφήνει τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου να κάνουν… παιχνίδι μόνοι τους. Είναι φανερό ότι ο «πατριάρχης» δεν σκοπεύει να παραδοθεί εύκολα και βλέποντας τους απέναντι να κερδίζουν έδαφος ζήτησε από το κανάλι του Αμαρουσίου και κατάφερε να βρίσκεται στις… επάλξεις νωρίτερα!

Είναι επίσης φανερό ότι ο ΑΝΤ1 δεν σκοπεύει να παραδώσει εύκολα και το… τελευταίο προπύργιό του, αυτό της πρωινής ενημερωτικής ζώνης και σίγουρα η μάχη της τηλεθέασης με την αντίστοιχη εκπομπή του ΣΚΑΪ θα έχει συνέχεια…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις