Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Πορτοκάλογλου ετοιμάζει το «Μουσικό Κουτί»

Ο Πορτοκάλογλου ετοιμάζει το «Μουσικό Κουτί»

Σε ρόλο παρουσιαστή μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ θα δοκιμαστεί σύντομα ο Νίκος Πορτοκάλογλου έχοντας στο πλευρό του τη Ρένα Μόρφη.

Όπως μαθαίνω ο Νίκος Πορτοκάλογλου δουλεύει συνεχώς με τους συνεργάτες του προκειμένου το «Μουσικό Κουτί», όπως είναι ο επικρατέστερος τίτλος της εκπομπής, να ανοίξει σύντομα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Σκοπός του είναι να… γεφυρώνει τα είδη μουσικής αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν «διαχωριστικές γραμμές» και «απέναντι όχθες», αλλά μουσική και το πόσο… αγαπησιάρικα και σοβαρά την αντιμετωπίζεις. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακουστούν… περίεργα τραγούδια που.. δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε όσους τα ακούν, αλλά από την άλλη μαζί με τους καλεσμένους του σκοπεύει να «πειράζει» γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια και να τους δίνει… άλλη μουσική διάσταση! Έτσι τόσο ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και οι καλεσμένοι του θα… αποκαλύπτουν την playlist της ζωής τους με επιλογές που μπορεί να… εκπλήξουν πολλούς.

Μάλιστα όπως έχω πληροφορηθεί στα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλατό είναι κάποιοι καλλιτέχνες που δεν θα περιμένουμε αλλά θα έχει ενδιαφέρον να τους δούμε στο «Μουσικό Κουτί» και να τους ακούσουμε να…. πειράζουν τραγούδια που δεν θα περιμέναμε να δούμε και να ακούσουμε από αυτούς.

Άλλωστε όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ «διαφορετικοί καλεσμένοι τραγουδιστές ή τραγουδοποιοί θα συναντιούνται κάθε φορά στο στούντιο και, μέσα από απρόσμενες ερωτήσεις-έκπληξη και μουσικά παιχνίδια θα αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες στιγμές της ζωής και της επαγγελματικής πορείας τους, ερμηνεύοντας και τραγούδια που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί». 

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό το «Μουσικό Κουτί» θα ανοίξει μέσα στον Οκτώβριο με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να καλεί στη συχνότητα της ΕΡΤ1 τους τηλεθεατές για να περάσουν καλά αλλά και να διαπιστώσουν ότι… η μουσική ενώνει… και γεφυρώνει!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις