Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΣΚΑΪ πληρώνει τη «φθηνή βαφή» για το Big Brother

Ο ΣΚΑΪ πληρώνει τη «φθηνή βαφή» για το Big Brother

Μεγάλο πρόβλημα για το προφίλ του αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα ο ΣΚΑΪ με όσα συνέβησαν στο Big Brother. Κι ενώ αρχικά στο κανάλι του Φαλήρου προσπάθησαν να το κάνουν… γαργάρα οι έντονες αντιδράσεις για όσα ακούστηκαν στο live streaming ανάγκασαν το σταθμό να κυκλοφορήσει ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου σχολίου στο πλαίσιο της διαδικτυακής μετάδοσης οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος εργαζομένου, ένα σφάλμα δίχως πρόθεση, το οποίο, παρά τα μέτρα που είχαν ληφθεί, δεν μπόρεσε να αποφευχθεί.»

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr το ριάλιτι είναι η «κορωνίδα» του είδους του και στον ΣΚΑΪ είχαν αρκετό χρόνο να το προετοιμάσουν για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το είδος αυτό προγράμματος.

Ωστόσο από το πρώτο επεισόδιο, ακόμα και από το live, αποδείχτηκε ότι ο σταθμός προσπαθεί «να βάψει αυγά» με πενιχρά μέσα αποδεικνύοντας ότι τα λάθη ήταν… και είναι… αναπόφευκτα. Αυτό λοιπόν που συνέβη, το να βγει στον αέρα τέτοιο χυδαίο απόσπασμα, δεν οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος» χωρίς ελαφρυντικά, αφού σύμφωνα με έγκυρες μάλιστα πληροφορίες μου ήταν μόνο ένας εργαζόμενος στη βάρδια για να βλέπει και να ακούει ό,τι συνέβαινε και αν υπήρχε κάτι που δεν έπρεπε να προβληθεί τότε να γυρίσει αλλού το live streaming.

Τεχνικά να εξηγήσω ότι το «live streaming» δεν είναι και τόσο… live, αλλά με καθυστέρηση μισού λεπτού περίπου ώστε να δίνεται η δυνατότητα να μην βγαίνουν στον αέρα συνομιλίες και εικόνες που δεν πρέπει, όπως του συγκεκριμένου χυδαίου αποσπάσματος.

Όταν όμως, είχαν προτεραιότητα να βρουν πρόσωπα που θα συζητηθούν αφού ακόμα και στα casting έκαναν ερωτήσεις που κοκκίνιζαν ακόμα κι οι τοίχοι που τις άκουγαν, τότε θα έπρεπε να ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι ότι θα… χαλούσε το…. πάρτι που ήθελαν να κάνουν.

Με ένα όμως πρόσωπο σε χρέη viewer λόγω… τσιγκουνιάς, ήταν θέμα χρόνου να γίνει η στραβή και τώρα να τρέχουν στο Φάληρο και να μην μπορούν να τα μπαλώσουν. Το χειρότερο δε της… τσιγκουνιάς είναι ότι εξαιτίας της χάθηκαν τηλεθεατές αλλά και σπόνσορες με αποτέλεσμα εκεί που πίστευαν ότι ο Big Brother θα τους έδινε μεγάλες τηλεθεάσεις τελικά το κανάλι κινδυνεύει να χάσει και τα λίγα που έχει ξοδέψει για την παραγωγή του. Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με την… ποιότητα που προσφέρει ο Μεγάλος Αδερφός, αφού ακόμα και αν είσαι fan του είδους δύσκολα το παρακολουθείς λόγω της γενικότερης… προχειροδουλειάς που έχει γίνει.

Αλλά είπαμε «για να βάψεις αυγά» πρέπει να πάρεις… μπογιές, αλλιώς θα γίνει μουτζούρα… που δύσκολα θα βγαίνει…! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις