Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επιστρέφει για Night Out

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επιστρέφει για Night Out

Θα βρεθεί για δεύτερη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά με αλλαγές, αφού αυτή τη φορά θα υποδέχεται τους καλεσμένους του σε μία ταράτσα. Κι εκεί… στα ψηλά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα κρατήσει τις ανατρεπτικές συναντήσεις και συζητήσεις με τους καλεσμένους τους, με σκοπό η Night Out να φέρει τους τηλεθεατές… in στο MEGA.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή του: 

«Η πιο απολαυστική και επεισοδιακή έξοδος επιστρέφει! Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, θα υποδέχεται τους καλεσμένους του, για δεύτερη σεζόν, σε μία ξεχωριστή ταράτσα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.

Δημοφιλή πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν, θα απολαμβάνουν τη θέα από ψηλά και θα μιλούν σε βάθος για πράγματα που τους απασχολούν, τους συγκινούν ή τους φοβίζουν. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια, οι προκλήσεις και οι διάσημες πλέον τηλεφωνικές φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους ή συναδέλφους τους! Ξεκινώντας με ένα χαλαρό ποτό και περνώντας στο χορταστικό κυρίως πιάτο, θα αποκαλύπτουν την πιο απενοχοποιημένη πλευρά τους σε έναν οικοδεσπότη τόσο φιλόξενο, που θα τους κάνει να νιώθουν άνετα από την πρώτη στιγμή. Σαν παιχνίδι και μοίρασμα με έναν πολύ καλό τους φίλο.

Στο Night Out το χιούμορ, το θάρρος και η αλήθεια θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο απρόβλεπτης νυχτερινής εξόδου.

Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!

Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, δεν λέμε καληνύχτα, αν δεν τα πούμε όλα!

Το Night Out είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10 και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν το ανατρεπτικό talk show με την παιχνιδιάρικη διάθεση.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις