Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάνει Night Out με τη Σμαράγδα Καρύδη

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης κάνει Night Out με τη Σμαράγδα Καρύδη

Άργησε, αλλά θα ξεκινήσει σύντομα να τρέχει στον αέρα του MEGA με οδηγό τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και επιβάτες γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που δεν φοβούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις, αλλά και να τεστάρουν τα όριά τους… σε πολλές δοκιμασίες.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα ξεκινήσει να παρουσιάζει στο MEGA το Night Out, ένα night show…on the road αφού οι καλεσμένοι του θα επιβιβάζονται σε ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 23:40, και πρώτη καλεσμένη η Σμαράγδα Καρύδη.

Όλα ξεκινούν στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του «Night Out», στο οποίο η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια περνά από «ανάκριση» και απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις.

Η πρώτη στάση φέρνει τη γνωστή ηθοποιό και παρουσιάστρια αντιμέτωπη με την πρόκληση του ice skating! Θα καταφέρει να μας εντυπωσιάσει με τις φιγούρες της στον πάγο; Στη συνέχεια, η καλεσμένη παίζει «θάρρος ή αλήθεια» με τον Θεοχάρη, ενώ κάνει τηλεφωνική φάρσα στον Γιώργο Καπουτζίδη. Επίσης, ένα αγαπημένο της πρόσωπο εμφανίζεται απροειδοποίητα και την ξαφνιάζει ευχάριστα. Στο κέντρο της Αθήνας, μια ακόμα έκπληξη περιμένει τη Σμαράγδα Καρύδη, καθώς μια κατσίκα «εισβάλλει» στο «Night Out» και εκείνη προσπαθεί να την αρμέξει.

Η βραδιά ολοκληρώνεται στο «Night Out Restaurant» με μια αφιλτράριστη συζήτηση ανάμεσά τους που ίσως κάνει κάποιους να… χάσουν τον ύπνο τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις