Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι απόδημοι Έλληνες στην κερκίδα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Ανσαριφάρντ ΑΕΚ ΠΑΟΚ

Τη δυνατότητα όχι μόνο να παρακολουθήσουν τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έχουν πλέον οι Έλληνες της διασποράς, αλλά να βρεθούν και στην… πρώτη κερκίδα των γηπέδων. Και μάλιστα όλο το 24ωρο καθώς η υπηρεσία Novasports Online ενισχύεται με το κανάλι Novasports World που είναι το νέο «παιδί» των αθλητικών καναλιών της NOVA.

Οπότε σε όποια μεριά του πλανήτη κι αν βρίσκονται οι απόδημοι Έλληνες θα μπορούν, μέσω της νέας υπηρεσίας της NOVA, να παρακολουθούν LIVE αλλά και με δυνατότητα θέασης On Demand όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος… και όχι μόνο!

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, για τη σεζόν 2020-2021 με τις 240 μεγάλες αναμετρήσεις στο σύνολο (182 στην κανονική διάρκεια, 30 στη διαδικασία των Play Off και 28 στη διαδικασία των Play Out) μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από τη Nova με τις ΠΑΕ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, ΑΕΛ, ΠΑΣ Λαμία, Βόλος ΝΠΣ, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και Απόλλων Σμύρνης.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της συνδρομητικής πλατφόρμας “Παράλληλα, στο Novasports World, θα προβάλλονται οι δημοφιλείς και αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων «H Ώρα των Πρωταθλητών» και «Super Euroleague» με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, ενώ το πρόγραμμα του καναλιού θα έχει και αρχειακό πρόγραμμα με περισσότερους από 1.500 αγώνες από το πλούσιο αρχειακό υλικό των καναλιών Novasports αλλά και ειδικά αφιερώματα. Όπως τα «Classic Zone», «Timeline», «Game History», «Legend Stories», «Novasports Στιγμές», «Novasports Challenge», «Game Story». Οι Έλληνες φίλαθλοι της διασποράς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν επίσης αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών για τα Προκριματικά του Euro 2021 αλλά και αγώνες με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα του Novasports World που θα μεταδίδεται σε ποιότητα HD, θα είναι σε 24ωρη βάση, όλη την εβδομάδα προκειμένου οι Έλληνες φίλαθλοι του εξωτερικού να απολαμβάνουν όπου κι αν βρίσκονται, σε κάθε γωνιά του πλανήτη όλες τις συναρπαστικές αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και πλούσιο υλικό από το premium περιεχόμενο των καναλιών Novasports”. 

Έτσι λοιπόν οι Έλληνες φίλαθλοι του εξωτερικού θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από την υπηρεσία Novasports Online που διατίθεται μέσω Internet να παρακολουθούν τους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις