Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι επαφές με Ατζούν για Voice, My Style Rocks και στο βάθος… Survivor

Οι επαφές με Ατζούν για Voice, My Style Rocks και στο βάθος… Survivor

Ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε θα συμβεί αν προχωρήσει η συμφωνία με τον Tούρκο παραγωγό, αλλάζοντας τα δεδομένα με την είσοδο του νέου… παίκτη.

Οι επαφές του Ατζούν Ιλίτζαλι με τον ανώτατο αξιωματούχο του σταθμού φαίνεται ότι είχαν θετικό αποτέλεσμα αφού τις τελευταίες ημέρες έχουν αναθέσει σε στενούς συνεργάτες τους να τα ελέγξουν όλα για να διαπιστωθεί αν μπορεί να επιτευχθεί η συνεργασία.

Για αυτό άλλωστε και ο Tούρκος παραγωγός έχει «παγώσει» τις επαφές με τον ΣΚΑΪ θέλοντας προφανώς να δει το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, ή μάλλον για να ακριβολογώ με τον Όμιλο ΑΝΤ1 αφού οι επαφές γίνονται ώστε τα project του να βγουν από το «αδελφό» κανάλι, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Στον Όμιλο του Αμαρουσίου φιλοδοξούν… για ακόμα μία φορά… να αναβαθμίσουν το «θεματικό», όπως έχει χαρακτηριστεί, σταθμό που τους ανήκει και αν τα οικονομικά το επιτρέψουν να βγάλουν από αυτόν τα προγράμματα που διαθέτει η τούρκικη εταιρεία παραγωγής.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν πέσει τα «Voice», «My style rocks» και «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και το «Survivor» που είναι η βασική αιτία διαφωνίας με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αυτές τις μέρες στον Όμιλο του Αμαρουσίου μελετούν αν το κόστος, η συμφωνία με την Acun Medya, είναι συμφέρουσα για να βάλουν στο «παιχνίδι» το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV αλλάζοντας τα δεδομένα καθώς το «θεματικό ψυχαγωγικό κανάλι» θα διεκδικήσει με αυτά μεγαλύτερο μέρος της διαφημιστικής πίτας.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από τον Όμιλο του Αμαρουσίου που ενδιαφέρεται να… αναβαθμίσει το θεματικό κανάλι του επαφή με τον Τούρκο παραγωγό έχει γίνει και από στελέχη του ΟΝΕ που αναμένεται έως την επόμενη σεζόν να έχει πάρει επίσημα την οριστική άδεια γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι όσο πάει κι απομακρύνεται η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Τούρκου παραγωγού και του ΣΚΑΪ αφού η διοίκησή του φαίνεται να έχει δυσαρεστηθεί με τις κινήσεις του Ατζούν και να «χτίζει» πρόγραμμα χωρίς να περιλαμβάνει σε αυτό τα project της τούρκικης εταιρείας παραγωγής…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις