Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι καινούργιες σειρές έσπασαν το κοντέρ του ERΤFLIX

Οι καινούργιες σειρές έσπασαν το κοντέρ του ERΤFLIX

Πολλούς λόγους… ή μάλλον… πολλές χιλιάδες λόγους έχουν για να χαμογελούν στην ΕΡΤ μετά τις πρεμιέρες των τριών σειρών τους στην πλατφόρμα.

Χθες λοιπόν και ενόψει της πρεμιέρας τους αυτή τη βδομάδα στη συχνότητα της ΕΡΤ1, η διοίκηση αποφάσισε να… δωρίσει στους τηλεθεατές τα πρώτα επεισόδια των σειρών της «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά και απόσπασμα από την «Τούρτα της μαμάς».

Κι όπως αποδεικνύεται με αριθμούς πολλοί ήταν αυτοί που τα παρακολούθησαν αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης,

«Περισσότερα από 52.000 σπίτια παρακολουθήσαν χθες Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο ERTFLIX σε avant premiere τα πρώτα επεισόδια των ολοκαίνουργιων σειρών της ΕΡΤ που αρχίζουν από σήμερα να προβάλλονται στην ΕΡΤ1.

Τα «Καλύτερα μας χρόνια», το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και η «Τούρτα της Μαμάς» έσπασαν όλα τα ρεκόρ θέασης στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, τόσο μέσω των smart τηλεοράσεων, όσο και από το ertflix.gr καταγράφοντας πρωτοφανή αύξηση σε σχέση με την μεσοσταθμική ημερήσια επισκεψιμότητα του ERTFLIX. Είναι εντυπωσιακό ότι χθες συνολικά την πλατφόρμα επισκέφθηκαν 265.291 χρήστες, ενώ η πρόσβαση μέσω τηλεοράσεων έσπασε ρεκόρ 5μήνου.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση των σειρών μέχρι αργά το βράδυ που η ΕΡΤ αποφάσισε να παρατείνει το χρόνο πρόσβασης των πρώτων επεισοδίων έως τις 3 το πρωί και όχι μέχρι τα μεσάνυχτα όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

Αν κάτι ωστόσο γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ΕΡΤ είναι τα εκατοντάδες θετικά μηνύματα που γράφηκαν χθες στα Social Media και για τις τρεις σειρές οι οποίες αμέσως μετά την μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1 θα ανεβαίνουν την ίδια μέρα και στο ERΤFLIX.

Υπενθυμίζεται ότι το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20.00 στην ΕΡΤ1 και θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα ως και Παρασκευή, τα «Καλύτερα μας Χρόνια» κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στις 22.00 και θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ την Πέμπτη στις 23.00 θα ακολουθεί και η «Τούρτα της Μαμάς».

Οι πρεμιέρες, ωστόσο, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς απόψε το βράδυ αμέσως μετά το Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων θα αρχίσει να προβάλλεται και το «Μεγάλο Παιχνίδι», το πιο επιτυχημένο αθλητικό τηλεπαιχνίδι του BBC που θα παρουσιάζει στην ελληνική του εκδοχή ο Γιώργος Λέντζας.»

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε τι τηλεθέαση θα κάνουν οι σειρές κατά την προβολή τους στην ΕΡΤ1 έχοντας απέναντι σκληρό ανταγωνισμό, αλλά και αν… έστω… η θέασή τους από το ERTFLIX συνεχιστεί… ή όχι…! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μετά από πολλά χρόνια η ΕΡΤ έχει ενισχύσει ευρύτερα τον τομέα της ψυχαγωγίας με κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις… και κάποιες όχι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις