Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι Παπαδόπουλοι ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Οι Παπαδόπουλοι ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Δύο οικογένειες που θα συγκατοικήσουν με σκοπό να κάνουν τους τηλεθεατές να γελάσουν.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν θα προβάλλει την κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;», όπου στο επίκεντρό της δύο εντελώς διαφορετικές οικογένειες που τις χωρίζουν πολλά, αλλά θα ενωθούν… αναγκαστικά.

Το κοινό τους επώνυμο, το Παπαδόπουλος, είχε ως αποτέλεσμα να μπερδευτούν στο μαιευτήριο τα δύο μωρά τους και να μεγαλώσουν με τη λάθος οικογένεια. Όταν 16 χρόνια μετά, αποκαλύπτεται το λάθος, οι πλούσιοι αριστοκράτες Παπαδόπουλοι θα αναγκαστούν να φιλοξενήσουν, στην έπαυλή τους, τους φτωχούς και άξεστους Παπαδόπουλους, για χάρη των… γιων τους.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα και οι πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς μπήκαν στους ρόλους τους… για να μπουν τον επόμενο μήνα στα σπίτια μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το σενάριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας με τη Δήμητρα Σακαλή και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Μυριανθόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Η σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS και προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αρχές της νέας σεζόν!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις