Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έσπασαν την τηλεθέαση και τα νεύρα πολλών!

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έσπασαν την τηλεθέαση και τα νεύρα πολλών!

Επέστρεψαν καθυστερημένα στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά αποζημίωσαν με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό που συντονίστηκε στον ΣΚΑΪ για να τους δει.

Οι τίτλοι έναρξης έπεσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και τις επόμενες δύο ώρες σε πολλά σπίτια άκουγες γέλια αφού η θεσσαλονικιώτικη παρέα επέστρεψε με πολλά κέφια ετοιμάζοντας μία εκπομπή… μα τι εκπομπή! Μας ξενύχτησε αλλά άξιζε αφού τα είχε όλα, ή μάλλον τα είχε με όλους όσοι… δικαιούντο να βρεθούν στο «στόχαστρό» τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει σε ποιο πολιτικό χώρο ή τηλεοπτικό σταθμό ανήκουν τα «θύματά» της σάτιράς τους.

Η γλώσσα τους «τσάκισε» και την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά στο τηλεοπτικό χώρο ήταν πιο… καυστικοί με τα του νέου τους «σπιτιού», του ΣΚΑΪ. Ο όρος της «αυτονόητης ελευθερίας λόγου», όπως την υποστηρίζει ο Αντώνης Κανάκης δεν είναι για πολλούς… αυτονόητη, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι του Φαλήρου… τα άκουσαν κανονικά. Αυτό όμως – το να μπορεί η «Αρβύλα» να σχολιάζει χωρίς στεγανά- είναι αυτό που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και κάτι που σίγουρα κέρδισε ακόμα περισσότερους χθες! Δεν είναι τυχαίο που η πρεμιέρα της «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε 30,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 31,7% στο δυναμικό κοινό που είναι η υψηλότερη που κατέγραψε χθες το κανάλι του Φαλήρου. Πιο… φανατικοί τηλεθεατές αποδείχτηκαν οι γυναίκες ηλικίας 15-34 στις οποίες η εκπομπή έκανε 37,7% μέσο όρο!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του κατάφεραν να… διπλασιάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης για τον ΣΚΑΪ αφού το Survivor που προηγείται στο πρόγραμμα σημείωσε 16,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15,6% στο δυναμικό κοινό. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η εκπομπή έσπασε τα κοντέρ αλλά και τα νεύρα πολλών, απέναντι αλλά και… συγκατοίκων είτε με τις τηλεθεάσεις είτε με τη σάτιρά της.

Και μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε έως την επόμενη Δευτέρα που οι «Ράδιο Αρβύλα» θα είναι πάλι στον αέρα αλλά απόψε, στις 00.15, στον ΣΚΑΪ παίζει το «Βινύλιο». Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Βερονίκη Περγαντή υποδέχονται τον Διονύση Σαββόπουλο για να αποδείξουν στους τηλεθεατές πως «υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση»…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις