Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Ράδιο Αρβύλα» το γιορτάζουν

Οι «Ράδιο Αρβύλα» το γιορτάζουν

Αποφάσισαν να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο τηρώντας το… μόνιμο ραντεβού με τους τηλεθεατές και κάθε Δευτέρα και Τρίτη η «Ράδιο Αρβύλα» προσφέρει μία σατιρική ματιά στην επικαιρότητα, έχοντας γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών που… ξενυχτούν αλλά το ευχαριστιούνται.

Φέτος μάλιστα και συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή έκλεισε 10 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα αφού η θεσσαλονικιώτικη παρέα καλησπέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στις 14 Απριλίου 2008. Για το λόγο αυτό και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να τους… γιορτάσει και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου

«Μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, το Ράδιο Αρβύλα, συμπλήρωσε δέκα χρόνια στον αέρα (2008-2018), δέκα χρόνια γεμάτα δημιουργία και σάτιρα.

Και θα τα γιορτάσει μαζί σας, με μία έκτακτη, ζωντανή, επετειακή εκπομπή, αυτό το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 22:15, στον ΑΝΤ1.

Μία εκπομπή γεμάτη στιγμές και αναμνήσεις από τη δεκαετία του Ράδιο Αρβύλα που κανείς δεν πρέπει να χάσει».

Εκτάκτως λοιπόν αυτό το Σάββατο οι «Αρβύλα» με μία αναμφίβολα… έκτακτη -και μεταφορικά- εκπομπή θα… κεράσουν τους τηλεθεατές πολύ γέλιο, αφού όπως σημειώνει και το κανάλι του Αμαρουσίου «Υπάρχει και αυτή η τηλεόραση… Δέκα χρόνια τώρα»!

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι την ίδια μέρα, το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, δηλαδή αμέσως πριν από το εορταστικό επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα», ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει καινούργιο επεισόδιο των «Δέκα μικρών Μήτσων» του Λάκη Λαζόπουλου, δίνοντας στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να περάσουν ένα υπέροχο σαββατιάτικο βράδυ μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις