Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι Ράδιο Αρβύλα μπήκαν με το δεξί

Οι Ράδιο Αρβύλα μπήκαν με το δεξί

Δυναμική είσοδο έκανε στο τηλεοπτικό τοπίο η θεσσαλονικιώτικη παρέα των Ράδιο Αρβύλα συγκεντρώνοντας τους περισσότερους τηλεθεατές της ζώνης προβολής τους στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μετά από πολλές επαφές και κόντρα σε άλλους μνηστήρες ο ANT1 κατάφερε και έπεισε τον Αντώνη Κανάκη να επιστρέψει στο δυναμικό του και όπως αποδείχτηκε ήταν μια πολύ σωστή επιλογή. Από την πρώτη κιόλας ημέρα μετάδοσής της η Ράδιο Αρβύλα απέδειξε ότι έχει φανατικό κοινό που τους περίμενε να επιστρέψουν στον τηλεοπτικό αέρα.

Η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη έφερε στον ΑΝΤ1 17,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,5% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής της. Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, με την ανατρεπτική ματιά τους κράτησαν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τους περισσότερους τηλεθεατές της ζώνης που μπήκαν, είδαν, γέλασαν… και παρέμειναν.

Από την πρεμιέρα της λοιπόν η Ράδιο Αρβύλα μπήκε με το δεξί στο τηλεοπτικό τοπίο και καθημερινά στις 8 το βράδυ θα σχολιάζει την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα με το δικό της τρόπο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις