Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ονόματα έκπληξη στην «Τούρτα» της ΕΡΤ

Ονόματα έκπληξη στην «Τούρτα» της ΕΡΤ

Ευχάριστα τα νέα για την καινούργια σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν και που φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Αποστόλου, Αλέξανδρου Ρήγα.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr στην «Τούρτα της μαμάς» θα πρωταγωνιστήσουν ο Κώστας Κόκλας και η Καίτη Κωνσταντίνου που ήταν ξανά τηλεοπτικό ζευγάρι στην αγαπημένη κωμική σειρά «Εγκλήματα». Η σειρά θα εκτυλίσσεται εν μέσω των γνωστών… οικογενειακών τραπεζιών με τους συνδαιτυμόνες να τρώνε και να… τρώγονται δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις. Κι ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το καστ των βασικών ηθοποιών αξίζει να αναφέρουμε δύο πρόσωπα που ήδη έκλεισαν για να είναι στην καινούργια σειρά της ΕΡΤ. Εκτός λοιπόν από το ζευγάρι Κόκλα και Κωνσταντίνου, θα είναι μαζί τους και η Υρώ Μανέ, που επίσης πρωταγωνιστούσε στα «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1. Στη σειρά της ΕΡΤ1 η Μανέ θα υποδυθεί τη συμπεθέρα της Κωνσταντίνου και όπως καταλαβαίνετε η σχέση των δύο γυναικών θα δημιουργεί πολλές κωμικές καταστάσεις.

Ωστόσο στο βασικό καστ της σειράς προστέθηκε μία ακόμα ηθοποιός που μπορεί να μην είναι γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό αλλά έχει πολλές… πάρα πολλές σπουδαίες θεατρικές ερμηνείες. Ο λόγος για τη Λυδία Φωτοπούλου που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου συμφώνησε να είναι στη σειρά των Αποστόλου-Ρήγα ενσαρκώνοντας τη «Μαριλού», τη γιαγιά της οικογένειας που είναι μία καλοζωισμένη γυναίκα, μητέρα της «Ευανθίας», της Καίτης Κωνσταντίνου, που έχει άποψη… για τα πάντα και δεν το βάζει εύκολα κάτω.

Εύστροφή, κοινωνική και πολύ… σουρεάλ η «Μαριλού» είναι ένας ρόλος που φαίνεται ότι κέρδισε τη σπουδαία Λυδία Φωτοπούλου για να πει το «ναι» ώστε να την απολαύσουμε και σε τηλεοπτική σειρά.

Τα γυρίσματα της καινούργιας κωμικής σειράς «Η τούρτα της μαμάς» θα ξεκινήσουν τέλος του μήνα με σκοπό την καινούργια σεζόν μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 να… γλυκάνει τους τηλεθεατές…!

Γρηγόρης Μελάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις