Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ονόματα έκπληξη στο Fame του ΣΚΑΪ – Ποιος θα έχει τον κεντρικό ρόλο

Ονόματα έκπληξη στο Fame του ΣΚΑΪ – Ποιος θα έχει τον κεντρικό ρόλο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «χτίσιμο» του House of Fame καθώς είναι προγραμματισμένο πολύ σύντομα να ανοίξει τις πόρτες του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και να υποδεχτεί τους 18 διαγωνιζόμενους, αλλά και τους τηλεθεατές.

Ήδη έχουν κλείσει τα πρόσωπα που θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν μία θέση στη μουσική βιομηχανία, με εννέα αγόρια και εννέα κορίτσια, από τα οποία τα περισσότερα έχουν μαθητεύσει σε μουσικά σχολεία αλλά χωρίς να έχουν δισκογραφική παρουσία, κάτι που ελπίζουν να γίνει μετά τη συμμετοχή τους στο Fame του ΣΚΑΪ.

Όλη τη βδομάδα λοιπόν θα παρακολουθούν μαθήματα και θα προετοιμάζουν τα τραγούδια για να κριθούν από τους Καίτη Γαρμπή, Γιάννη Πλούταρχο, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο στο live που θα παρουσιάζει η Ελένη Φουρέιρα.

Ωστόσο, εκτός από το live της Παρασκευής, καθημερινά, από τις 6 έως τις 8 το βράδυ, οι τηλεθεατές θα βλέπουν όσα συμβαίνουν μέσα στο House με τις κάμερες να καταγράφουν τη συγκατοίκησή τους αλλά και τα μαθήματα προετοιμασίας για το διαγωνιστικό μέρος. Πάντως, όπως όλα δείχνουν στο κανάλι του Φαλήρου στήνουν προσεχτικά και με καλές επιλογές την τηλεοπτική σχολή, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τον πρώτο ρόλο σε αυτή, του διευθυντή, θα έχει ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο γνωστός και πετυχημένος χορογράφος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας τον κεντρικό ρόλο στη σχολή του Fame για όσα συμβαίνουν στις αίθουσες διδασκαλίας, αλλά και στο σπίτι… αν χρειαστεί να επέμβει!

Ένα ακόμα πρόσωπο έκπληξη όμως θα είναι στο δυναμικό των καθηγητών, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι η Πέννυ Μπαλτατζή θα αναλάβει τα μαθήματα φωνητικής. 

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια λοιπόν θα διδάσκει στους διαγωνιζόμενους τα τραγούδια που θα τους έχουν ανατεθεί, ενώ μαζί της, θα είναι και η Βασιλική Ρόρρη που διαθέτει εμπειρία έχοντας αναλάβει παρόμοιο ρόλο και σε άλλα talent shows.

Έτσι λοιπόν, με τον Πάνο Μεταξόπουλο διευθυντή και τις Πέννυ Μπαλτατζή, Βασιλική Ρόρρη στα μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας θα περνούν οι διαγωνιζόμενοι τον περισσότερο χρόνο τους στη σχολή του Fame. Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν και οι άλλοι μόνιμοι «καθηγητές», ενώ βέβαια κατά τη διάρκεια προβολής του Fame θα υπάρχουν και πρόσωπα που θα αναλαμβάνουν κάποια ειδικά μαθήματα με guest εμφανίσεις στα επεισόδια.

Με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΣΚΑΪ τα καθημερινά επεισόδια του House of Fame θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου ελπίζοντας να κερδίσει τους τηλεθεατές τόσο με το…. ριάλιτι προφίλ του, όσο και με την καλλιτεχνική του παρουσία…! 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις