Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παίρνουν τη θέση του Γιώργου Λιάγκα

Παίρνουν τη θέση του Γιώργου Λιάγκα

Τίτλους τέλους θα ρίξει την επόμενη Παρασκευή (03.07.2020) η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και όπως έχει αποφασίσει η διοίκηση του ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης σε συνδυασμό με αρκετά… ατοπήματα που έγιναν από πρόσωπα της εκπομπής ήταν οι κύριοι λόγοι για να μην δοθεί το πράσινο φως στην εκπομπή και για του χρόνου.

Την επόμενη Παρασκευή λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και μάλιστα, όπως φαίνεται, δεν θα τους… συναντήσει ξανά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έτσι στη θέση της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από την μεθεπόμενη Δευτέρα 06 Ιουλίου θα πάρει η εκπομπή «On Line» με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και την Έλενα Λάσκαρη.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα ασχολούνται με την επικαιρότητα της ημέρας με ρεπορτάζ και καλεσμένους από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Τώρα όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά στο Newsit.gr, το συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου είναι για έναν ακόμα χρόνο αλλά όπως φαίνεται οι δύο πλευρές προσπαθούν να βρουν… συμβιβαστική λύση.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις