Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παίζουν παιχνίδια για τα παιδιά

Παίζουν παιχνίδια για τα παιδιά

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα μπήκαν στα στούντιο για να παίξουν και να περάσουν καλά αλλά με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα δύο από τα πιο πετυχημένα και ωραία τηλεπαιχνίδια, το «Ρουκ Ζουκ» και το «Still Standing», προσφέρουν τα έπαθλα για τις ανάγκες φιλανθρωπικών σωματείων ανά την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη. Τα γυρίσματα για τα συγκεκριμένα επεισόδια έχουν ξεκινήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχθηκε στο πλατό του «Ρουκ Ζουκ» διαγωνιζόμενους από το «Dancing with the stars» αλλά και τον Γιώργο Μαυρίδη με φίλους του. 

Αντίστοιχα κι η Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε στο «Still Standing» διάσημους φίλους της, όπως τον NiVo, τον Χρήστο Χολίδη, τον Αργύρη Αγγέλου και πολλά ακόμα πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος.

Τα επεισόδια θα προβληθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα, από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Τετάρτη και εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε παιδί, Μία αγκαλιά» που κάνει ο ΑΝΤ1 με σκοπό να στηρίξει μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις