Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πανθέοι: Ταμπακάκης, Κουρλαμπάς, Καρβούνη, Καρακάση, Αλεξανιάν στο καστ δίπλα σε Δανδουλάκη και Χειλάκη

Πανθέοι: Ταμπακάκης, Κουρλαμπάς, Καρβούνη, Καρακάση, Αλεξανιάν στο καστ δίπλα σε Δανδουλάκη και Χειλάκη

Ολοκληρώνεται το βασικό καστ για τους Πανθέους που την ερχόμενη σεζόν θα είναι στον ΣΚΑΪ.

Να θυμίσουμε ότι στο επίκεντρο της ιστορίας που βασίζεται στο σπουδαίο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη, βρίσκεται μία μεγαλοαστική οικογένεια των Αθηνών, οι Πανθέοι και όσα βιώνουν από το 1897 έως το 1940. 

Η σειρά είχε προβληθεί στην ΕΡΤ από το 1977 έως το 1979 με τους τηλεθεατές να «κλείνονται» στο σπίτι για να παρακολουθήσουν όσα συνέβαιναν, όπως τον κρυφό και απαγορευμένο έρωτα της «Μάρμως» (που είχε ενσαρκώσει η Κάτια Δανδουλάκη) με τον Κίτσο (Στέλιος Καλογερόπουλος) που είναι όμως, ανιψιός του συζύγου της Ανδρέα (Άγγελος Αντωνόπουλος).

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στην επιστροφή της σειράς από τον ΣΚΑΪ το ρόλο του Ανδρέα θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης, ενώ η Κάτια Δανδουλάκη θα είναι πλέον η «Χρυσοστόμη Πανθέου», που είχε υποδυθεί εξαιρετικά η Αλέκα Παΐζη.

Το καστ για τους υπόλοιπους κεντρικούς ρόλους προχωρά προσεχτικά από την εταιρεία παραγωγής J.K. Productions και έως τώρα έχουν κλείσει οι: Μιχαήλ Ταμπακάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση και Χριστίνα Αλεξανιάν!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το πρώτο «πάμε, γύρισμα» θα ακουστεί από τον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο αρχές Ιουλίου ώστε οι Πανθέοι να είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ αρχές της νέας σεζόν.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις