Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η παρέα των «Δέκα Μικρών Μήτσων»

Η παρέα των «Δέκα Μικρών Μήτσων»

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μαζί με τους «Μήτσους» του αλλά και με παρέα που έχουν να πουν πολλά! Ορισμένοι από αυτούς ήταν μαζί του από τότε που «γεννήθηκαν» οι τηλεοπτικοί ήρωες ενώ με κάποιους θα συναντηθεί στα καινούργια επεισόδια.

Το ερχόμενο Σάββατο 31 Μαρτίου ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» του που εν έτει 2018 έχουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να πουν και να σατιρίσουν πολλά!

Στην παρέα των «Μήτσων» λοιπόν θα δούμε ξανά τους Ελένη Γερασιμίδου, Τάσο Παλαντζίδη, Σοφία Φιλιππίδου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μαρία Γεωργιάδου, Δημήτρη Σταρόβα, ενώ από καινούργια πρόσωπα τους Σταύρο Σβήγκο, Σωτήρη Καλυβάτση, Δημήτρη Μακαλιά, Τζένη Θεωνά, Ρένο Ρώτα, Μάνος Ιωάννου, Μαρία Πετεβή και πολλούς ακόμα νέους ηθοποιούς.

Αυτές τις μέρες γίνονται εντατικά γυρίσματα ώστε το ερχόμενο Σάββατο, στις 9 το βράδυ, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» να κάνουν την εμφάνισή τους στον ΑΝΤ1 και είναι σίγουρο ότι οι τηλεθεατές θα ευχαριστηθούν πολύ την επιστροφή τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις