Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πάρτε θέσεις για να παίξετε Celebrity Game Night

Πάρτε θέσεις για να παίξετε Celebrity Game Night

Παιχνίδια, κέφι και χαρά στο MEGA. Παρουσιάστρια (Σμαράγδα Καρύδη), καλεσμένοι και τηλεθεατές γίνονται μία μεγάλη παρέα και περνούν όλοι καλά.

Πρεμιέρα λοιπόν για το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στο MEGA… και δεν είναι ψέμα… αλλά την πρωταπριλιά, η Σμαράγδα Καρύδη προσκαλεί τους τηλεθεατές ενώ παράλληλα «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.

Οι πρώτοι 6 celebrities θα διαγωνιστούν  σε αγαπημένα, αλλά και διασκεδαστικά νέα παιχνίδια. Από τη μία πλευρά η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου αντιμετωπίζοντας μέχρι τελικής πτώσεως τον Δημήτρη Σκουλό, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Όρεξη να έχετε να παίξετε μαζί τους από τα κλασικά «Popped Quiz» και το «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο», στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν,  μέχρι τα ολοκαίνουργια «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κράτα το Παντελόνι».

Όπως είναι γνωστό ο στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό  της ομάδας τους νικητή που θα διεκδικήσει χρήματα προς όφελός του, ενώ στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα. 

To «Celebrity Game Night» λοιπόν κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA. Κάθε Πέμπτη βράδυ η Σμαράγδα Καρύδη θα παίζει με τους καλεσμένους της και μάλιστα όπως έχω πληροφορηθεί έχουν γυριστεί πολλά επεισόδιο, ενώ σε ένα από τα επόμενα οι τηλεθεατές θα απολαύσουν και την… επανένωση μίας πολύ αγαπημένης παρέας που έχει γράψει… mega-λη ιστορία στο τηλεοπτικό τοπίο με τους οποίους… περνούσε η ίδια η παρουσιάστρια καλά… κι οι τηλεθεατές… πολύ καλύτερα, περιμένοντας κάθε φορά ανυπόμονα… πέντε λεπτά νωρίτερα την έναρξη της σειράς…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις