Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πλάτη – πλάτη με τη Μενεγάκη; Δεν λέει…!

Πλάτη – πλάτη με τη Μενεγάκη; Δεν λέει…!

Για άλλο την προόριζαν, άλλο ήθελε και πήρε. Ακόμα κι αν κάποιοι έλπιζαν μέσω αυτής της εκπομπής να… χτυπήσουν –όπως λεγόταν- την Ελένη Μενεγάκη λέγοντάς της με νόημα πως «υπάρχουν κι άλλες πορτοκαλιές» τελικά αυτές αποδείχτηκαν… τζούφιες.

Ο λόγος για την εκπομπή «Τι λέει;» με την Ελένη Τσολάκη που μεταδίδεται κάθε μέρα στον ALPHA αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη. Ναι, όσο κι αν σας προκαλεί έκπληξη η συγκεκριμένη εκπομπή υπάρχει στο πρόγραμμα του σταθμού και το υπενθυμίζω γιατί σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης περνά… απαρατήρητη από το τηλεοπτικό κοινό.

Βέβαια… αθώοι… αθωότατοι οι τηλεθεατές αφού το αποτέλεσμα δικαιώνει την απουσία τους από τη συχνότητα του σταθμού. Ίσως αν η εκπομπή δεν ήταν back to back με την «Ελένη» η σύγκριση τόσο στη θεματολογία όσο και στην παρουσίαση να ήταν πιο… επιεικής αλλά με αυτό τον προγραμματισμό έβαλαν τα χεράκια τους και έβγαλαν… τους τηλεθεατές.

Όταν μάλιστα τη φετινή σεζόν η «Ελένη» έχει πάρει τα πάνω της οι επιδόσεις της καινούργιας φαίνονται ακόμα πιο… αποκαρδιωτικές. Λέγεται όμως ότι στο κανάλι της Κάντζας δεν το βάζουν κάτω και αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές.

Βέβαια… λίγο αργά το θυμήθηκαν αλλά εκτός από τις αλλαγές -κυρίως στη θεματολογία της εκπομπής- υπάρχουν κάποιοι στο κανάλι της Κάντζας που υποστηρίζουν πως πρέπει να αλλάξουν και την ώρα μετάδοσης της εκπομπής, μπας και αποφεύγουν τη σύγκριση με τη Μενεγάκη λόγω της «πλάτη με πλάτη» σχέσης των δύο εκπομπών και σταματήσουν να βλέπουν την πλάτη των τηλεθεατών. Ωστόσο αυτό μάλλον έχει «φύγει» από το τραπέζι και έτσι η «Τι λέει;» θα συνεχίσει να μεταδίδεται την ίδια ώρα κι ας μην τα… λέει… γενικότερα… και ειδικότερα… !

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις