Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πως το MEGA οδηγήθηκε στην απομάκρυνση Μπούτου

Μπούτος

Θέμα χρόνου για τους καλά γνωρίζοντες ήταν η είδηση για το «διαζύγιο» του MEGA με τον διευθυντή προγράμματός του Πέτρο Μπούτο που δημοσιοποιήσαμε πρώτα στο Newsit.gr.

Η αλήθεια είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μία κατάληξη που κάποιοι που εργαζόμαστε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ εκτιμούσαμε πως θα συμβεί και μάλιστα πριν από καιρό, παρατηρώντας πολλά που συνέβαιναν στο σταθμό τους τελευταίους μήνες.

Κατ’ αρχάς το MEGA τη φετινή σεζόν έχει καθυστερήσει πολύ να βγάλει στον αέρα καινούργια ψυχαγωγικά προγράμματα, ενώ κάποια που βγήκαν δεν φαίνεται να έχουν την… υποσχόμενη από την αρμόδια διοίκηση πορεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμά τους στο prime time με καινούργια προγράμματα, το MEGA προγραμματίζει να βγάλει τις καινούργιες σειρές και εκπομπές του τον επόμενο μήνα. Αναμενόμενο λοιπόν αυτή η μεγάλη καθυστέρηση να χρεώνεται στον επικεφαλής του προγράμματος, τον Πέτρο Μπούτο,  με τα σενάρια περί «διαζυγίου» του με το MEGA να ενισχύονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ.

Έτσι λοιπόν, για τους καλά γνωρίζοντες ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει ρήξη με ανώτατα στελέχη του σταθμού και να αποφασιστεί η λήξη της συνεργασίας του με το MEGA, αντικαθιστώντας τον στη διεύθυνση προγράμματος. Ωστόσο, όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ έχει ήδη γίνει σχεδιασμός του προγράμματος για την τρέχουσα σεζόν, αλλά τώρα η παραγωγή τους αναμένεται να γίνει με πιο ταχείς ρυθμούς και με περισσότερη προσοχή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις