Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πού ‘ντος, πού ΄ντος ο Καμπουράκης;

Πού ‘ντος, πού ΄ντος ο Καμπουράκης;

Θα πάει εκεί…! Όχι… θα πάει στους άλλους…! Τι λες καλέ, στους παράλλους… !

Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που λέγονται τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον του δημοσιογράφου. Τελικά με όλα αυτά που κυκλοφορούν θα μπορούσαμε να πούμε και… θρίλερ με τον Δημήτρη Καμπουράκη ή «στα πόδια του σφάζονται κανάλια».

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες που βγήκε ως σίγουρη είδηση ότι ο δημοσιογράφος μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο θα… αναβιώσουν την πρωινή ενημερωτική ζώνη του σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Ε… μην το δέσετε κόμπο και μην στηθείτε μπροστά στις οθόνες σας… αν τυχόν και σας έχει λείψει τηλεοπτικά, καθώς το «πάντρεμα» δεν έχει κλείσει. Ναι μεν στο κανάλι του Αμαρουσίου μπορεί να έχουν –προς το παρόν- λάβει την απόφαση για «αναβίωση» και μπορεί –πάλι, προς το παρόν- να είναι σίγουρο ότι εκεί θα είναι ο Ρογκάκος αλλά για τον Καμπουράκη υπάρχουν κι άλλοι… μνηστήρες. Κατ’ αρχάς από το Φάληρο μεριά, του ΣΚΑΪ, επιθυμώντας να τον εντάξουν στον καινούργιο ενημερωτικό σταθμό που λένε –από πέρυσι- ότι θα βγάλουν. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια… Καμπουρακο-φημία των τελευταίων ημερών «μνηστήρας» είναι ξανά το OPEN που είχαν κάνει επαφές μαζί του προ… opening του σταθμού για την καθημερινή πρωινή ενημερωτική ζώνη τους κι ενώ τελικά δεν προχώρησαν σε συνεργασία τελευταία υπάρχει σκέψη –και… ανάγκη βεβαίως βεβαίως- για επαναδιαπραγμάτευση.

Προς το παρόν λοιπόν δικαιολογημένα… πού ‘ντος, πού ΄ντος ο Καμπουράκης;… μία εδώ… την άλλη εκεί…! Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως και το πού θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του θα το μάθουμε σύντομα εκτός αν τελικά υπερισχύσει η άλλη φήμη που τον θέλει σε λίγους μήνες να εμφανίζεται σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς ως… υποψήφιος βουλευτής, αφού το μόνο που δεν κυκλοφορεί αυτές τις μέρες για το δημοσιογράφο είναι ότι πάει για… Αρχιεπίσκοπος… αν και ποτέ δεν ξέρεις…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις