Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πράσινο φως για την Ελεονώρα Μελέτη αλλά…

Πράσινο φως για την Ελεονώρα Μελέτη αλλά…

Με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης έκλεισε και ο Μάιος για την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA. Το late night talk show μάλιστα βγήκε πρώτο στη ζώνη του αποσπώντας το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης από τα προγράμματα των άλλων σταθμών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen η μεταμεσονύχτια εκπομπή σημείωσε 20% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ το πιο… φανατικό κοινό αποδεικνύεται ότι είναι οι γυναίκες καταγράφοντας 30% μέσο όρο.

Όπως είναι λογικό μετά τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης η παρουσιάστρια έχει πάρει… ανεπίσημα το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό της με τον ALPHA λήγει στο τέλος Ιουνίου αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι δύο πλευρές εμφανίζονται θετικές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο μετά τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς του σταθμού πολλά λέγονται και πολλά περισσότερα ακούγονται! Οπότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι θα γίνει σε όλα τα συμβόλαια που λήγουν αυτό το μήνα αν δεν πέσουν οι τελικές υπογραφές. Αν πάντως όλα εξελιχθούν ομαλά τότε μέσα στο μήνα η Ελεονώρα Μελέτη θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον ALPHAσυνεχίζοντας να δίνει «Μετά τα μεσάνυχτα» ραντεβού με τους τηλεθεατές και την επόμενη σεζόν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις