Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα από τη ΔΕΘ

Πρεμιέρα από τη ΔΕΘ

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα η πρεμιέρα θα είναι live από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δικαιολογώντας για ακόμα μία φορά τον τίτλο της εκπομπής της.

Ο λόγος για τη Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή της «Tώρα Ό,τι Συμβαίνει Live» που είναι και η μοναδική ενημερωτική εκπομπή του OPEN που καταφέρνει εκτός από τη «μάχη» της ενημέρωσης να κερδίζει και στη «μάχη» της τηλεθέασης. Βέβαια η εκπομπή είχε ξεκινήσει από την «εποχή Epsilon» και ευτυχώς η διοίκηση του OPEN κράτησε στον αέρα για να βλέπουν και κάνα… διψήφιο νούμερο στους πίνακες τηλεθέασης…!

Επίσημα λοιπόν όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου

«Η νέα χρονιά για την ενημέρωση στο Ανοιχτό Κανάλι ξεκινά αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 8.00 το πρωί, με μια ειδική εκπομπή του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει.
Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα δίνουν την εκκίνηση του φετινού «ενημερωτικού μαραθωνίου» από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας πρεμιέρα ζωντανά μέσα από το περίπτερο του OPEN στη ΔΕΘ, που διαμορφώνεται σε τηλεοπτικό στούντιο ειδικά για την περίσταση.
Η Φαίη Μαυραγάνη θα μεταφέρει τον παλμό αυτής της κορυφαίας διεθνούς εκδήλωσης επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού, με μια τηλεοπτική καινοτομία. Το Τώρα Ό,τι Συμβαίνει είναι η πρώτη ενημερωτική εκπομπή που θα βγει ζωντανά μέσα από τη διεθνή έκθεση.
Το OPEN αγκαλιάζει τον θεσμό της ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων, καθώς και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό προϊόν. Παράγοντες της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, θα βρεθούν στο στούντιο του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει στη ΔΕΘ, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στη διεθνή έκθεση με πολλές εκπλήξεις.
Έναρξη της ενημερωτικής χρονιάς στο Ανοιχτό Κανάλι, με μια ειδική εκπομπή-αφιέρωμα στη ΔΕΘ αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 8.00, απευθείας από το studio του ΟΡΕΝ στον χώρο της έκθεσης».

Έτσι λοιπόν αυτό το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου η Φαίη Μαυραγάνη θα πει «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» live από τη ΔΕΘ 2019, ενώ από την επόμενη μέρα, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 5.30 το πρωί θα είναι από το πλατό της εκπομπής της για να μεταφέρει ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις