Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για «Πέτα τη φριτέζα» και «Έγκλημα και πάθος»

Πρεμιέρα για «Πέτα τη φριτέζα» και «Έγκλημα και πάθος»

Την είσοδό τους στο τηλεοπτικό τοπίο κάνουν απόψε δύο ακόμα καινούργια προγράμματα του ΑΝΤ1, η κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» και η αστυνομική «Έγκλημα και πάθος».

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού: “Επιτέλους, η πολυαναμενόμενη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Πέτα τη Φριτέζα» με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη και ένα δυναμικό καστ καταξιωμένων και νέων ηθοποιών κάνει πρεμιέρα! O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος σεφ του οποίου οι συνταγές υπακούουν ευλαβικά στις επιταγές της υψηλής γαστρονομίας και όχι στην παράδοση. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) είναι ένας ταπεινός ιδιοκτήτης ταβέρνας που ορκίζεται στη δύναμη της… φριτέζας.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικοί μάγειρες με το ίδιο, όμως, μεράκι για το φαγητό και τις γεύσεις ετοιμάζονται να σερβίρουν την πιο νόστιμη συνταγή, εκείνη της ευτυχίας! Οι συγκρούσεις τους, όμως, θα είναι μεγάλες…”

Η συνέχεια επί της οθόνης, απόψε και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:00, ενώ αμέσως μετά, στις 11 το βράδυ

“Πρεμιέρα και για τη νέα αστυνομική σειρά σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ «Έγκλημα και Πάθος».  Με οξυδερκή κινηματογραφική ματιά, ο Δημήτρης Αρβανίτης «παντρεύει» ευρηματικά, σε αυτοτελή επεισόδια, τη μυθοπλασία με τη ντοκιμαντερίστικη αφήγηση και καταφέρνει να διεισδύσει στο μυαλό του δολοφόνου αλλά και στην ψυχολογία του υποψήφιου θύματός του.

Η Νέτη Φίλια θα αφηγείται κάθε ιστορία μέχρι το τέλος ενώ έγκυροι και έγκριτοι σχολιαστές και αναλυτές θα φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία κάθε εγκλήματος «ακτινογραφώντας» τον δράστη, τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα στις τελευταίες εφιαλτικές στιγμές του θύματος. Σπουδαίοι και καταξιωμένοι αλλά και νέοι ηθοποιοί συνθέτουν το καστ».

Με δύο καινούργιες σειρές λοιπόν ο ΑΝΤ1 ενισχύει από σήμερα το πρόγραμμά του στο prime time ελπίζοντας ότι θα ενισχυθεί και το… ταμείο της τηλεθέασής του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις