Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και θα είναι «Μαζί σου» κάθε σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού
“Η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι «Μαζί σου», από φέτος, κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ, από τις 14:50 έως τις 17:30, με μία εκπομπή που θα τα έχει όλα.
Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει.
Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές.
Κι επειδή όλοι μας κρατάμε για το Σαββατοκύριακο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θα γίνουν κι αυτές ρεπορτάζ, είτε αφορούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας, είτε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο!”
Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχει η Νατάσα Τσόλκα, τη σκηνοθεσία κάνει ο Φώτης Βλαχογιάννης, τη διεύθυνση παραγωγής ο Φίλιππος Βιστάκης και υπεύθυνη καλεσμένων η Πόπη Παπαδοπούλου. Μαζί με την Τατιάνα για θέματα που αφορούν το δικαστικό ρεπορτάζ θα είναι ο Άγγελος Βουράκης, το αστυνομικό ρεπορτάζ ο Θεοδόσης Πάνου, ενώ σε ρεπορτάζ οι: Αλέξανδρος Γύγος, Άγγελος Λαμπίδης, Παναγιώτης Χατζημπαϊλος, Κώστας Μπουρούσης, Ζωή Δημητρίου, Ελένη Ευσταθίου.
Η πρεμιέρα της εκπομπής είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε σαββατοκύριακο η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι «Μαζί σου»…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις