Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Πρεμιέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο, και καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν από την Τατιάνα Στεφανίδου ό,τι συμβαίνει αλλά και απασχολεί την καθημερινότητά τους.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του Alpha για τη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Με πρωτοποριακή ματιά, το T-live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο. Το αποτέλεσμα είναι ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητά μας.

Με σύγχρονη αισθητική και με τη μοναδική ματιά της Τατιάνας Στεφανίδου, γεγονότα που συγκλονίζουν και πράξεις που συγκινούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha».  

Από την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και καθημερινά από 11:00 π. μ. έως 13:00 μ.μ. Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της T-live στον ALPHA θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για όσα τους απασχολούν… αλλά και όσα πρέπει να γνωρίζουν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις