Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για την Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο

Πρεμιέρα για την Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο

Ένα καινούργιο παιχνίδι κάνει πρεμιέρα στον ALPHA με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο που θα έχει δίπλα του την Άννα Πρέλεβιτς.

Βέβαια, είναι περιττό να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίσει καθημερινά το DEAL στον ALPHA, που παρά την πτώση που σημειώνει τον τελευταίο καιρό στους πίνακες τηλεθέασης, λόγω της κόντρας του με το 5Χ5 του Μάρκου Σεφερλή τα επεισόδια έχουν γυριστεί πολύ καιρό και θα συνεχίσει κανονικά την προβολή του.

Έτσι λοιπόν εκτός από το DEAL θα αναλάβει και την παρουσίαση στην Τέλεια Απόδραση που όπως πρώτα είχαμε αποκαλύψει στο newsit.gr το διεκδίκησε κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός αλλά τελικά ο ALPHA κατάφερε να το κλείσει στο… κλουβί του προγράμματός του και μάλιστα σύντομα θα είναι στον αέρα.

Τα γυρίσματα της Τέλειας Απόδρασης έχουν ξεκινήσει, οπότε επίσημα πλέον ο ALPHA ανακοινώνει πως «ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ.

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους.

Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!»

Η Τέλεια Απόδραση προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες και από το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 20.00, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα κάνει παιχνίδι και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις