Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για το «Γράμμα για σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πρεμιέρα για το «Γράμμα για σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Παίρνει επίσημα θέση στο πρόγραμμα του OPEN για να μοιράσει «Γράμματα» γεμάτα συναισθήματα. Ένα ρόλο που η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει αποδείξει πολλά χρόνια πως γνωρίζει πολύ καλά αφού έχει εισπράξει… πακέτα τηλεθεάσεων.

Από την ερχόμενη βδομάδα λοιπόν ξεκινά την εκπομπή της «Γράμμα για σένα» και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του OPEN: “H Βίκυ Χατζηβασιλείου μας έχει διηγηθεί τηλεοπτικά τις πιο συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες. Τις έχει ζήσει λεπτό προς λεπτό στο πλευρό των πρωταγωνιστών τους. Έχει μοιραστεί τη συγκίνηση, την αγωνία, αλλά και τη χαρά τους. 

Συνάνθρωποί μας αποφασίζουν να ανοίξουν την καρδιά τους στη Βίκυ, σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας δυνατά συναισθήματα και βαθιά συγκίνηση”.

Από την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν 15 Οκτωβρίου, στις 20:00, και κάθε Πέμπτη στο OPEN η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίγει το «Γράμμα για σένα» με σκοπό να φέρνει κοντά ανθρώπους που απομακρύνθηκαν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις