Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά

Πρεμιέρα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά

Καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή από την ΕΡΤ που διαφορετικά την σχεδίαζαν και τελικά διαφορετικά την προγραμμάτισαν, αποδεικνύοντας ότι στη δημόσια τηλεόραση δίνουν πλέον περισσότερη σημασία και στον ανταγωνισμό, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ λοιπόν αρχικά η εκπομπή με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά ήταν να βγει στην πρωινή ζώνη με τίτλο «Πρωΐαν σε εἶδον», τελικά αποφασίστηκε να μετακομίσει το μεσημέρι με τίτλο «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν».

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή ήταν αρχικά ότι η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 που είναι στον αέρα σημειώνει ικανοποιητικές για τη δημόσια τηλεόραση τηλεθεάσεις, λειτουργώντας και ως εναλλακτική πρόταση για τους τηλεθεατές που εκείνη την ώρα έχουν να παρακολουθήσουν κυρίως «ψυχαγωγικές» εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Σημαντικό λόγο για να οδηγηθούν στη «μετακόμιση» ήταν και ότι αμέσως μετά, στη μία δηλαδή το μεσημέρι ο ανταγωνισμός στην ψυχαγωγία είναι λιγότερος, ελπίζοντας ότι έτσι θα σταθεί καλύτερα η καινούργια τους εκπομπή.

Οπότε, από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 13:00, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σταθμού:

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μάς κρατούν συντροφιά καθημερινά από  Δευτέρα έως Παρασκευή, στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1.

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένος είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς. Ο σημαντικός τραγουδοποιός και δημιουργός της επιτυχημένης μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ «Τα νούμερα» θα έρθει αντιμέτωπος με μία μεγάλη μουσική έκπληξη.
Στην ίδια εκπομπή ο Φώτης και η Τζένη αφηγούνται και επιβεβαιώνουν «αστικούς μύθους» διάσημων προσώπων και προσκαλούν τους τηλεθεατές σε ένα «παιχνίδι δρόμου» με ελληνικές λέξεις. Ποιος γνωρίζει και ποιος έχει τη σωστή απάντηση;

Επίσης, αγαπημένα πρόσωπα αποκαλύπτουν μυστικά και σημαντικές στιγμές της καριέρας τους, ενώ η Τζένη μπαίνει στη θάλασσα με ένα χειμερινό κολυμβητή και πρώην καταδρομέα των ειδικών δυνάμεων.

Συζητάμε εξάλλου, για την ιστορία και τη σημασία του Blackface. Ο Φώτης και η Τζένη παίζουν… ΕΡΤ αλέρτ. Η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης περνά μπροστά από τα μάτια μας μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό.
Η Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει και παρουσιάζει την πιο γλυκιά συνταγή με λίγο… αλάτι.

Η εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να μας ψυχαγωγήσει, αλλά και να μας παρουσιάσει όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Ο Φώτης και η Τζένη αναζητούν απαντήσεις σε καθετί που μας απασχολεί στην καθημερινότητα, που διαρκώς αλλάζει. Συναντούν διάσημα πρόσωπα, συζητούν με ανθρώπους που αποτελούν πρότυπα και εμπνέουν με τις επιλογές τους. Θα γίνουν η ευχάριστη μεσημεριανή παρέα που θα κάνει τους τηλεθεατές να χαμογελάσουν, αλλά και να ενημερωθούν και να βρουν λύσεις και απαντήσεις σε θέματα της καθημερινότητας.»

Από τη Δευτέρα λοιπόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχοντας δίπλα του την Τζένη Μελιτά θα λένε καθημερινά, στις 13:00, «Καλησπέρα», προσπαθώντας να κάνουν τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα της ΕΡΤ1.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις