Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πρεμιέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ενίσχυση του ενημερωτικού του προφίλ κάνει τη φετινή σεζόν ο ΑΝΤ1, ενεργοποιώντας την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, αλλά και με τη μεταγραφή στο δυναμικό του Τάσου Τέλλογλου για εκπομπές έρευνας.

Λογικό λοιπόν που σύντομα αναλαμβάνει ξανά ρόλο ο Νίκος Χατζηνικολάου με την εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω», που όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: “Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος που έχει ταυτίσει το όνομά του με συνεντεύξεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον χρόνο, επιστρέφει από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου με την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και βάζει τη δική του δημοσιογραφική σφραγίδα σε συναντήσεις με προσωπικότητες,  από όλους τους χώρους.

Πρόσωπα που έχουν έργο, λόγο και άποψη, πρόσωπα που απασχολούν την κοινή γνώμη, πρόσωπα με ισχυρή παρουσία στην  Πολιτική, την Οικονομία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό μιλούν εφ’ όλης της ύλης και φέρνουν στο φως την αθέατη πλευρά τους”.

Έτσι λοιπόν εκτός από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου αλλά και κάθε Δευτέρα, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται «Ενώπιος Ενωπίω» με τους καλεσμένους του αλλά και τους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις