Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσκληση από την ΕΡΤ για τους «Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες»

Πρόσκληση από την ΕΡΤ για τους «Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες»

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση η ΕΡΤ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα «Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ «προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ημεδαπό ή αλλοδαπό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο – Εκτελεστή Παραγωγής, να καταθέσει προτάσεις για την εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου αναφορικά με τους Μεγάλους Έλληνες Ευεργέτες, προκειμένου, σε περίπτωση θετικής αξιολόγησης, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παρούσας Πρόσκλησης, να αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής αυτού για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. για την τηλεοπτική περίοδο 01.01.2021 έως 31.12.2021.

Οι προτάσεις, που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης, θα αφορούν στην εκτέλεση παραγωγής τηλεοπτικής σειράς εκπομπών – ντοκιμαντέρ, με αφορμή τα διακόσια (200) χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και με περιεχόμενο τους μεγάλους Έλληνες ευεργέτες και τη συνεισφορά τους στην αναδόμηση και την ανάπτυξη του ελληνικού κράτους.»

Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα αξιολογηθούν, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κανονισμό Υλοποίησης Εσωτερικών Παραγωγών και Προμήθειας Περιεχομένου Προγράμματος», που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ και όσες πάρουν το πράσινο φως θα περάσουν στο στάδιο παραγωγής με σκοπό να προβληθούν την επόμενη χρόνια, το 2021, από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις