Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Προσοχή: η φωτό από τις «Άγριες Μέλισσες» ΔΕΝ είναι σπόιλερ

Προσοχή: η φωτό από τις «Άγριες Μέλισσες» ΔΕΝ είναι σπόιλερ

Επειδή πολλά κυκλοφορούν για τις εξελίξεις στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 με ορισμένα από τα σπόιλερ να μην έχουν καμία σχέση με τη σεναριακή πραγματικότητα, καλό είναι να κάνουμε κάποιες… διευκρινίσεις για να προλάβουμε ορισμένους που μπορεί να φτιάξουν σενάριο… επιστημονικής φαντασίας.

Σε μία από τις φωτογραφίες λοιπόν που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 απαθανατίζονται δύο από τους ήρωες της σειράς, η Πηνελόπη με τον Μελέτη, ο οποίος είναι χωρίς την καλύπτρα ματιού. Μην σας κάνει λοιπόν εντύπωση αν στη… σποϊλεράδα βγει και κάποια «αποκάλυψη» που θα έχει τίτλο «ο Μελέτης βρίσκει το μάτι του», υποστηρίζοντας… για να ακολουθήσω τα «σενάρια επιστημονικής φαντασίας τους», ότι ο ήρωας πάει στο Παρίσι και κάνει μεταμόσχευση, αγνοώντας βεβαίως οι «συγγραφείς» ότι η ιστορία των πραγματικών συγγραφέων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη αναφέρεται στη δεκαετία του ’60!

Η φωτογραφία λοιπόν δεν είναι σπόιλερ αλλά μία… ποζέ απαθανάτιση των δύο πολύ καλών ηθοποιών, Μαρίας Πετεβή και Γιώργου Γεροντιδάκη από το φακό της Κλεοπάτρας Χαρίτου που ακολούθησε όμως την ωραία αισθητική της σειράς.

Αυτά λοιπόν και η αληθινή σεναριακά ιστορία των «Άγριων Μελισσών» απόψε στις 10, στον ΑΝΤ1 που θα προβληθεί το 52ο επεισόδιο της φετινής σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις