Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ψαλιδίζουν το δελτίο ειδήσεων για το Survivor

δελτίο survivor

«Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» είναι μία από τις αγαπημένες ατάκες στην ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες»! Και επειδή στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχουν… θαλασσιές χάντρες είπαν να ξυρίσουν… ό,τι μπορούν, ακόμα και το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων.

Από σήμερα λοιπόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη θα ξεκινά ένα τέταρτο νωρίτερα, δηλαδη στις 19.45 και θα ολοκληρώνεται στις 20:45 ώστε αμέσως να ξεκινά να προβάλλεται το Survivor το οποίο όμως… ξυρίζει και το highlight μέρος του, δηλαδή αυτό τα αποσπάσματα από το προηγούμενο επεισόδιο, ώστε στις 21:15 να ξεκινά καινούργιο επεισόδιο και να ολοκληρώνεται γύρω στα μεσάνυχτα!

Στον ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν τη «ναυαρχίδα» του προγράμματός τους, το ριάλιτι επιβίωσης, ψαλιδίζοντας ακόμα και τη «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τους τομέα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αν και το κανάλι του Φαλήρου έχει δώσει τόσα χρόνια βάση στο «ενημερωτικό προφίλ» του αποφάσισε να ψαλιδίσει ακόμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του για να δώσει χώρο στο ριάλιτι επιβίωσης και να κόψει το δρόμο στους ανταγωνιστές.

Η απόφασή αυτή λέγεται ότι είναι «made in Faliro» κι όχι… εντολή από Τουρκία, από την εταιρεία παραγωγής «Acun Medya», που είναι σαφές ότι έχει λόγο στη διαμόρφωση του προγράμματος του σταθμού αφού με τις παραγωγές της έκανε τον ΣΚΑΪ να είναι πρωταγωνιστής στη μάχη της τηλεθέασης. Η απόφαση φαίνεται ότι είναι της νέας διοίκησης προγράμματος του σταθμού που ζήτησε και κατάφερε να ψαλιδιστεί ακόμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ώστε το «Survivor» να παίξει πιο σκληρά με τους απέναντι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις