Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ψάχνουν την «ηγετική πυραμίδα»

Ψάχνουν την «ηγετική πυραμίδα»

Τα κομμάτια του… δηλαδή τους τηλεθεατές θα προσπαθήσει να μαζέψει ξανά στη συχνότητά του ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν που δικαιολογημένα κρίνεται ως κρίσιμη για το μέλλον του σταθμού.

Το ερώτημα –που ακούγεται ακόμα και στις εγκαταστάσεις του σταθμού- είναι το ποιος… ποιοι… θα αναλάβουν το «χτίσιμο» και ιδιαίτερα μετά το «διαζύγιο» με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Τάσο Μιχαλάκη, το οποίο μάλιστα λέγεται ότι δεν θα είναι το μοναδικό από τα πρόσωπα της «ηγετικής πυραμίδας».

Ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να προχωρά σε λύσεις εκ των έσω με πρόσωπα να αναλαμβάνουν πιο δραστικό ρόλο στο στρατηγικό προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Στον «μύλο», όπως τον ονομάζουν… χαριτολογώντας, θα υπάρξει άτυπα ανάληψη καθηκόντων από πρόσωπα του Ομίλου καθώς οι επαφές με πρόσωπα από την «αγορά» ζητούν δικαιολογημένα να διασφαλιστούν ότι δεν θα μπουν ως… γρανάζια του συστήματος που αποδείχτηκε ότι… δεν τραβάει.

Έχοντας τους τελευταίους μήνες… χύσει το γάλα με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην τέταρτη θέση της κατάταξης το καλοκαίρι προμηνύεται πολύ… θερμό για το κανάλι του Αμαρουσίου που αν δεν χαράξει νέα στρατηγική θα κινδυνεύσει και την επόμενη σεζόν να παραμείνει σε… πολικές θερμοκρασίες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις