Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ρίχνει τίτλους τέλους

Ρίχνει τίτλους τέλους

Η απόφαση είναι οριστική και σύντομα θα αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ξεκίνησε με ελπίδες αλλά λόγω αρκετών λαθών που έγιναν δεν κέρδισε δικαιολογημένα τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να ρίξει τίτλους τέλους πριν το τέλος της σεζόν.

Σήμερα μάλιστα είναι μία δύσκολη μέρα καθώς είναι οι τελευταία ημέρα των γυρισμάτων. Ο λόγος για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, την «Όσο έχω εσένα», που παρά τους έμπειρους και ικανούς συντελεστές της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες δεν σημείωσε τις αναμενόμενες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι η σειρά θα ολοκληρωθεί με την προβολή των 100 επεισοδίων τουτέστιν  πολύ σύντομα αφού σήμερα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ το 84ο επεισόδιό της.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι του Φαλήρου δεν σκοπεύουν –και πολύ καλά κάνουν!- να… παρατήσουν τον τομέα της μυθοπλασίας καθώς προγραμματίζουν για την επόμενη σεζόν να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους μία καθημερινή, αλλά και δύο εβδομαδιαίες, η μία εκ των οποίων είναι η σειρά «Λόγω Τιμής» που θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις