Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ρίζες: ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας ανοίγει έναν άλλο δρόμο!

Ρίζες: ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας ανοίγει έναν άλλο δρόμο!

Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής με την καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα, προτείνει ο γνωστός ηθοποιός στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» που θα προβληθεί από το MEGA.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης προσκαλεί τους τηλεθεατές να τον ακολουθήσουν σε ένα οδοιπορικό μαζί με ανθρώπους που, όπως και εκείνος, έχουν επιλέξει να ζουν διαφορετικά. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» θα μας ταξιδεύει σε τοποθεσίες όπου αναδεικνύεται η σπάνια ομορφιά της ελληνικής φύσης και θα προσπαθήσει να μας μυήσει σε πρακτικές ευεξίας και σε πνευματικές οδούς που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας.

Βιολογικοί καλλιεργητές, καλλιτέχνες, σεφ, εκπαιδευτές εναλλακτικών θεραπευτικών μεθόδων και άνθρωποι που αποφάσισαν να ζήσουν στην επαρχία, μιλούν με τον Θανάση Ευθυμιάδη για τα βιώματα και τις εμπειρίες τους.

Οι «Ρίζες» κάνουν πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40, προτρέποντάς μας να σταματήσουμε για λίγο να τρέχουμε και να κοιτάξουμε μέσα μας, προσφέροντας μία διέξοδο από τους στερεοτυπικούς κανόνες και τους αγχωτικούς ρυθμούς ζωής, που τόσο έχουμε ανάγκη.

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις