Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: φινάλε με πολλά αλλά για τη σειρά του ΟΡΕΝ!

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: φινάλε με πολλά αλλά για τη σειρά του ΟΡΕΝ!

Τίτλους τέλους ρίχνει αυτό το σαββατοκύριακο η κωμική σειρά του σταθμού που δεν κατάφερε να κάνει όσα έπρεπε και θα είχε κάνει άλλη σεζόν, αν το ΟΡΕΝ ήταν πιο… ανοικτό στο τηλεοπτικό κοινό.

Ιδιαίτερα στην prime time ζώνη το κανάλι της Παιανίας είχε ελάχιστα όπλα να παλέψει στη μάχη της τηλεθέασης και έτσι ορισμένα από αυτά… έπεσαν άδικα σε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Ανάμεσα σε αυτά τα «άδικα» είναι κι η σειρά «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» που διαθέτοντας καλό κι αξιόλογο κάστινγκ θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό… αν… αν… πολλά αν… που τα πλήρωσαν στο ΟΡΕΝ τη φετινή σεζόν.

Έτσι λοιπόν αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 20:00, στο OPEN θα προβληθούν τα δύο τελευταία επεισόδια και για τους τηλεθεατές που την αγάπησαν χωρίς αλλά να πούμε ότι στο επεισόδιο του Σαββάτου ένα νέο θα ταράξει τον Παύλο: η Δάφνη είναι πολύ κοντά στο να δεχτεί μια δουλειά, στο Παρίσι! Και ενώ ζητά, επισήμως, διαζύγιο και φρεσκάρει τα γαλλικά της, ο Παύλος ψάχνει τρόπο να κερδίσει χρόνο, για την επισημοποίηση του χωρισμού. Με τη βοήθεια της Πηνελόπης, η Δάφνη και ο Παύλος, κάνουν ένα βήμα παραπέρα και αποφασίζουν να πάνε ένα διήμερο, έτσι ώστε να δουν εάν μπορούν να συγκατοικήσουν ως φίλοι, μέχρι να φύγει η Δάφνη για το εξωτερικό. Η εμφάνιση όμως του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στο ξενοδοχείο που μένουν θα κάνει τον Παύλο, να αναθεωρήσει το σχέδιο δράσης του. Και ενώ άλλοι προσπαθούν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας, ο Μάκης προσπαθεί να βρει το απόλυτο δώρο για την επέτειο που έχει με τη Ρία. Η Ρία έχει βρει το τέλειο δώρο… και θα κάνει τη ζωή του Μάκη μαρτύριο, εάν δεν βρει και εκείνος κάτι εξίσου σπουδαίο.  Και όσο ο Μάκης ψάχνει δώρο και ο Παύλος ψάχνει λύση, ο Οδυσσέας ανακαλύπτει μετά από χρόνια, το πόσο καλή ταινία είναι η  «Καζαμπλάνκα». Η Νίνα στην αρχή συγκινείται που ο άντρας της μοιράζεται το πάθος της για τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά η χαρά της κόβεται μαχαίρι, όταν ο Οδυσσέας φτάνει στα όρια της εμμονής.

Επίσης, την Κυριακή, κάθε αρχή και ένα τέλος, κάθε τέλος και μια αρχή. Η Δάφνη πρέπει να πάρει μια απόφαση: Παρίσι, ή Αθήνα; Και πίσω από αυτή την ερώτηση κρύβεται μια άλλη, πιο δύσκολη: Καριέρα, ή… Παύλος;

Η συνέχεια στο φινάλε της σειράς που αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό έχοντας διανύσει μία δύσκολη σεζόν… και υποστεί τα λάθη… του σταθμού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις