Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Πρόσωπο έκπληξη στη σειρά του ΟΡΕΝ

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Πρόσωπο έκπληξη στη σειρά του ΟΡΕΝ

Έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες της αλλά και πολλά βραβεία. Δεν είναι τυχαίο που έχει συμμετάσχει και σε παραγωγές άλλων χωρών, όπως σε Ιταλία, Αμερική αλλά και Νότια Κορέα, ερμηνεύοντας δύσκολους και δραματικούς ρόλους.

Αυτή τη φορά όμως, έρχεται να αποδείξει τις ικανότητές της και στην κωμωδία και μάλιστα με το… αίμα της, ή για να ακριβολογώ με το αίμα του Παύλου στη σειρά του ΟΡΕΝ «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά».

Κι επειδή σας μπέρδεψα πολύ, ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο λόγος για την Κόρα Καρβούνη, που δικαιολογημένα θεωρείται από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της… κι όχι μόνο… έχοντας μεταξύ άλλων τιμηθεί με δύο βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η σπουδαία ηθοποιός λοιπόν θα δοκιμαστεί σε κωμικό ρόλο σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» και δικαιολογημένα αναμένουμε να διαπιστώσουμε και αυτή την ερμηνευτική ικανότητά της. Η Κόρα Καρβούνη θα υποδυθεί μία πολύ αυστηρή και ιδιαίτερη νοσοκόμα που θα πρέπει να κάνει αιμοληψία στον Παύλο, δηλαδή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Στο γύρισμα έπεσε πολύ γέλιο… κάτι που αναμένεται να γίνει και στην προβολή του επεισοδίου, όπως άλλωστε συμβαίνει με την σειρά του σταθμού με πολύ καλούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από την Κόρα Καρβούνη θα υπάρξουν κι άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί που θα περάσουν σε ρόλους έκπληξη από την κωμική σειρά του ΟΡΕΝ που δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις