Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: H απόφαση της Καλλιόπης βάζει σε κίνδυνο τον Μαθιό

Σασμός: H απόφαση της Καλλιόπης βάζει σε κίνδυνο τον Μαθιό

Ένα παράτολμο σχέδιο αλλά και μία σχέση που έχει δοκιμαστεί για χρόνια είναι στο επίκεντρο του σημερινού επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, ο Αντώνης και Μαρίνα, μετά από τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη για την επιλογή που έκανε η γιαγιά Ειρήνη να μη δώσει το γράμμα. Ο Αντώνης της λέει ότι η γιαγιά Ειρήνη τιμωρήθηκε και τιμωρείται και θα πρέπει να την συγχωρέσει και να πάνε παρακάτω.

Ο Αστέρης πριν τη μεταγωγή του ζητάει από τον Αντώνη να δώσει ένα γράμμα στην Αργυρώ. Πώς θα καταφέρει να φτάσει το γράμμα στα χέρια της και τι αντιδράσεις θα δημιουργήσει; Η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή λίγο πριν τη μεταγωγή του και προσπαθεί να τον πείσει να μιλήσει και του λέει πως ό,τι και να συμβεί θα είναι πάντα δίπλα του.

Η Καλλιόπη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά… Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

Η συνέχεια απόψε, στις 21:00, που ο Σασμός περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA για να απολαύσουν ένα ακόμα επεισόδιο …!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις