Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: η αποκάλυψη που συγκλονίζει τη γιαγιά Ειρήνη!

Σασμός: η αποκάλυψη που συγκλονίζει τη γιαγιά Ειρήνη!

Το μυστικό που έχει οδηγήσει στη σκληρή βεντέτα έρχεται στο φως με απρόσμενες εξελίξεις για τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός.

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στο σπίτι των Βρουλάκηδων, επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τι είναι αυτό που την έχει ταράξει τόσο; Η Αργυρώ φτάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για τον Άγη. Θα ξεσκεπαστεί η απάτη του Διονύση; Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί το χωρισμό του με την Τζένη, ζητώντας τη βοήθεια του Μανόλη. Η κίνησή του αυτή, ωστόσο, θα οδηγήσει τα πράγματα σε μία τροπή που κανένας δεν περιμένει, και θα σκιάσει τη φιλία των δύο αγοριών ακόμη περισσότερο… Ο Μαθιός, τυφλωμένος από το πάθος του για τη Βασιλική, οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές. Την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει το περιεχόμενο του παλιού γράμματος στον παπα Μιχάλη. Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια της, ωστόσο, θα την οδηγήσει ένα βήμα πριν την τρέλα…

Απόψε, στις 9, ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού αναμένεται να κερδίσει δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις