Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: η Αργυρώ σε κίνδυνο και η σύγκρουση του Άγγελου με την Καλλιόπη

Σασμός: η Αργυρώ σε κίνδυνο και η σύγκρουση του Άγγελου με την Καλλιόπη

Δυνατές συγκινήσεις συνεχίζει να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό η επιτυχημένη σειρά του ALPHA με ήρωες στο Σασμό να προσπαθούν να κρατήσουν κρυμμένα τα μυστικά και λάθη του παρελθόντος, ενώ άλλοι προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι με άγνωστες όμως, συνέπειες…!

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού η Αργυρώ πέφτει στα νύχια των αρχαιοκαπήλων, και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του Άγη και ο Διονύσης της λέει ότι θα τη σκοτώσουν. Θα καταφέρει ο Αστέρης να τη σώσει ή θα αποδειχτεί πολύ αργά για αυτήν; Οι ετοιμασίες για το γάμο της Θοδώρας είναι πυρετώδεις, ενώ ο Άγγελος αναζητά ολοένα και πιο πιεστικά απαντήσεις για τον πατέρα του.

Ο Άγγελος επισκέπτεται την Καλλιόπη στο σπίτι της και της λέει για την διαπίστωση ότι η Ανθούλα ήταν έγκυος πριν φύγει και την κατηγορεί ότι γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας.  

H αλήθεια θα βγάλει την Καλλιόπη από τα ρούχα της, τη στιγμή που το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών, δείχνει να μικραίνει. Θα καταφέρουν να παραμερίσουν τις διαφορές τους, και να κάνουν μια νέα αρχή; Και ενώ ο Πέτρος τα ξαναβρίσκει με τη Σεμίνα, η αποκάλυψη της επανασύνδεσής τους στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, θα σημάνει την αρχή μίας πολύ μεγάλης περιπέτειας για τον ίδιο, με οδυνηρές συνέπειες…

 

 

 

Απόψε, στις 9, ένα ακόμα επεισόδιο του Σασμού περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA με συγκλονιστικές εξελίξεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις