Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Η εξομολόγηση του Αντώνη και η απόφαση του Νικηφόρου

Σασμός: Η εξομολόγηση του Αντώνη και η απόφαση του Νικηφόρου

Μία ακόμα βδομάδα με καταιγιστικές εξελίξεις στα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές!

Στο σημερινό επεισόδιο η Αργυρώ αποκαλύπτει όλο το παρελθόν της και διηγείται την ιστορία της στο Σταύρο. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ.

Ο Αντώνης θυμάται στιγμές από το μακρινό παρελθόν και θεωρεί πως απέτυχε, γιατί δεν κατάφερε να τηρήσει την υπόσχεσή του να προστατέψει τη Μαρίνα. Κι η Μαρίνα, όμως, εξομολογείται στον Αντώνη, ενώ μια μεγάλη ανατροπή περιμένει την Άσπα. Μια έκπληξη που θα ομορφύνει για λίγο τις ζωές όλων τους.

Ο Αστέρης από την άλλη αποκτά μια φωτογραφία της Αργυρώς, που γίνεται το πιο πολύτιμο αγαθό του, ενώ ο Καραπάνος πιάνεται ολοένα και πιο βαθιά στην παγίδα που του στήνει ο Γεράσιμος. Ο Καραπάνος μιλά στον Αστέρη για τον Γεράσιμο και μεταξύ άλλων του λέει πως υπάρχει κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο που το προσελκύει κοντά του. 

Καθώς Μαθιός και Βασιλική περιμένουν με αγωνία το οριστικό τέλος της σχέσης τους, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρνά στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση… Σταύρος και Βαγγέλης συζητούν για την Αργυρώ.

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα είναι στη συχνότητα του ALPHA περιμένοντας τους τηλεθεατές για να απολαύσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις