Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Η Καλλιόπη πιάνει επ΄αυτοφώρω Μαθιό – Βασιλική!

Σασμός: Η Καλλιόπη πιάνει επ΄αυτοφώρω Μαθιό – Βασιλική!

Σασμός: Σε επικίνδυνα μονοπάτια συνεχίζουν να βαδίζουν ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, ανίκανοι όμως, να σταματήσουν αφού ο έρωτάς τους είναι μεγαλύτερος από τους φόβους τους για τις συνέπειες.

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού, η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, οι σχέσεις της ωστόσο με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη, αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους. Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο.

Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, ενώ ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης. Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, την Καλλιόπη και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

 

Απόψε στις 9, ο Σασμός θα είναι στον αέρα του ALPHA με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, και όπως λέει και το καινούργιο τραγούδι που θα ακούσουμε, όταν… παλιές πληγές ανοίγουν ξανά… οι καρδιές ματώνουν…! 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις