Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: η πρόταση του Αντώνη στη Μαρίνα και η ανακοίνωση του Μαθιού

Σασμός: η πρόταση του Αντώνη στη Μαρίνα και η ανακοίνωση του Μαθιού

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Σασμό με κάποιους από τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA να προσπαθούν να ξεπεράσουν το παρελθόν και να ζήσουν το παρόν.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού, ο Μαθιός ανακοινώνει στο καφενείο την ημερομηνία του γάμου του με τη Βασιλική, ενώ την ίδια στιγμή η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαρίνα λέει στον Αντώνη για τον γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού και ότι η ήλθε η ώρα να προχωρήσουν κι εκείνοι, αφού και η γιαγιά Ειρήνη τους δίνει το πράσινο φως. Ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ.

  

Ο Σταύρος μιλάει με τον Αστέρη, ο οποίος του παρουσιάζεται με διαφορετικό όνομα. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο μαγαζί των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Άγγελος βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες… Παράλληλα, ο θυμός του Νικηφόρου για τον φονιά του πατέρα του κάνει το Μανόλη να εμπιστευθεί τον Μαθιό για πρώτη φορά και να του εκμυστηρευτεί κάτι που θα τον ταράξει πολύ…  

  

Απόψε, στις 9, ένα ακόμα επεισόδιο του Σασμού περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις