Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Η συνάντηση Μαθιού με Αργυρώ και η σύγκρουση Άγγελου με Καλλιόπη

Σασμός: Η συνάντηση Μαθιού με Αργυρώ και η σύγκρουση Άγγελου με Καλλιόπη

Τα μυστικά αποκαλύπτονται προκαλώντας ανατροπές και οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, συνεχίζονται.

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του.

Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό… Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Επισκέπτεται την Αργυρώ στο ξενοδοχείο, για να της πει ότι ο Αστέρης ζήτησε να τη δει. Η Αργυρώ τον διώχνει και ο Μαθιός της το ζητάει σαν αντάλλαγμά που της έσωσε τη ζωή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Ο παπα Μιχάλης βρίσκει τον Άγγελο να παίζει λύρα στον τάφο του Πέτρου. Ο Άγγελος θα του πει ότι είναι αδέλφια με τον Πέτρο και θα τον ρωτήσει εάν το γνωρίζει. Η σύγκρουσή του Άγγελου με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Απόψε, στις 9, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν από τη συχνότητα του ALPHA ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις