Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια και η απόφαση της Αργυρώς

Σασμός: ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια και η απόφαση της Αργυρώς

Με τους ήρωες να συνεχίζουν να μπερδεύονται στο γαϊτανάκι των λαθών και των παθών τους συνεχίζεται ο Σασμός, η επιτυχημένη σειρά του ALPHA.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού, ο Αστέρης μαζί με τον Μαθιό πηγαίνει στο αλουμινάδικο για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του και μένει έκπληκτος με όσα αντικρίζει αλλά και όσα μαθαίνει για την οικονομική τους κατάσταση. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη.

Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του;

 

Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους…

Ο Αστέρης και ο Μαθιός στο αλουμινάδικο συζητούν για την Αργυρώ και ο  Αστέρης του αναφέρει πως σκοπεύει να συναντήσει την Αργυρώ και να της μιλήσει για όσα έγιναν εκείνη την αποφράδα μέρα.

 

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα είναι στον ALPHA για να χαρίσει στους τηλεθεατές ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις