Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι και η απόφαση της Καλλιόπης

Σασμός: Ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι και η απόφαση της Καλλιόπης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, με κάποιους από τους ήρωες να παίρνουν αποφάσεις που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα, με δραματικές πολλές φορές καταλήξεις.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, Μαθιός και Αστέρης έρχονται σε άγρια σύγκρουση για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, ετοιμάζει μία πρόταση στον Άγγελο, που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Ο Κώστας μαθαίνει για τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή και ξεσπάει πάνω της. Εκείνη, σε άσχημη κατάσταση, θα αναζητήσει βοήθεια από τον Άγγελο. Ο Μαθιός ζητά από τον Πέτρο να μαζέψει την αδερφή του, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε νέα κόντρα με την Αργυρώ. Ο πόλεμος Σεμίνας – Διονύση συνεχίζεται αμείωτος, την ώρα που η Αργυρώ φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη…

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα είναι στη συχνότητα του ALPHA περιμένοντας τους τηλεθεατές να απολαύσουν ένα ακόμα επεισόδιο με συγκλονιστικές εξελίξεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις