Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Τα γυρίσματα στην Κρήτη για την καινούργια σειρά

Σασμός: Τα γυρίσματα στην Κρήτη για την καινούργια σειρά

Στην Κρήτη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι συντελεστές της σειράς που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη νέα σεζόν από τον ALPHA.

Κορμό της ιστορίας αποτελεί το επιτυχημένο και ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Β. Χ. Σπηλιόπουλος το οποίο διαδραματίζεται στις υπέροχες τοποθεσίες της Κρήτης, αναδεικνύοντας της σπάνιες ομορφιές της.

Στο επίκεντρο βρίσκονται δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, σε χρόνο σημερινό και τόπο την Κρήτη. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Μπορεί ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Από τις αρχές της βδομάδας λοιπόν ολόκληρο το δυναμικό της σειράς κι όλοι οι ηθοποιοί βρίσκονται στην Κρήτη όπου γυρίστηκαν οι πρώτες σκηνές με τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο να καθοδηγεί το συνεργείο και τους πρωταγωνιστές, τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη.

Το ρεπεράζ κράτησε αρκετή ώρα, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο σημείο για να στηθούν οι κάμερες και να ξεκινήσουν οι πρώτες λήψεις.

Χθες η ομάδα βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου οι κάμερες κατέγραψαν υπέροχα καρέ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν γυρίσματα στα Χανιά, το Βάμος, τους Μαχαιρούς και αλλού.

Να αναφέρουμε ότι στην καινούργια σειρά του ALPHA πρωταγωνιστούν οι: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Δημήτρης Ήμελλος, Μιχάλης Αεράκης και πολλοί ακόμα γνωστοί και καλοί ηθοποιοί, ενώ η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της νέας σεζόν.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις