Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σε ρυθμούς Eurovision η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής

Σε ρυθμούς Eurovision η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision στον οποίο τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπεράκη με το «Superg!rl» στο β’ ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου.

«Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση» είναι και ο τίτλος της εκπομπής για το διαγωνισμό τραγουδιού που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr θα παρουσιάσει ο Μιχάλης Μαρίνος στην ΕΡΤ1.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 1 Μαρτίου και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου εκεί θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του «Superg!rl», το οποίο συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade, ενώ Κοντόπουλος και Arcade υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn και Creative Director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η εκπομπή «Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση» θα προβάλλεται κάθε Κυριακή από την ΕΡΤ1 με νέα από τον επερχόμενο 65ο διαγωνισμό τραγουδιού, ενώ σε μία από αυτές, λίγο πριν την αναχώρηση για Ολλανδία της ελληνικής αποστολής με τη Stefania, ο Μιχάλης Μαρίνος θα έχει καλεσμένους τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου που θα έχουν πολλά να πουν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις